GDPR

Johdanto

Viittaukset "henkilötietoihin" tässä tietosuojakäytännössä vastaavat "henkilötietoja", joista säädetään Euroopan yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR).

Tiedon kerääminen

Tiedojen kerääminen Habinaattorissa ("Habinator") on kuvattu yksityisyyskäytännöissämme.

Datan prosessointi

Keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi vain, jos sellaiselle käsittelylle on laillinen perusta, joka tyypillisesti kuuluu johonkin seuraavista tilanteista:

Sinä, rekisteröity käyttäjä, olet antanut suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn yhteen tai useampaan erityistarkoitukseen, esimerkiksi antamalla suostumuksen verkkosivuillamme oleviin ehtoihin ja suostumalla käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin.

  • Prosessointi on välttämätöntä sellaisen sopimuksen toteuttamiseksi, jonka osapuolena olet sinä, rekisteröity käyttäjä.
  • Prosessointi on välttämätöntä, jotta voidaan noudattaa TIP Solutions -palvelujen tarjoajan liittyvää laillista velvoitetta.
  • Prosessointi on välttämätöntä meille rekisterinpitäjänä tai kolmannelle osapuolelle pyrkivien laillisten etujen kannalta, paitsi jos nämä, rekisteröidyn käyttäjän, edut tai perusoikeudet ja -vapaudet korvaavat nämä edut, jotka edellyttävät henkilökohtaisen suojaasi tiedot.

Käyttö uudessa tilanteessa

Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi syistä, joita ei ole kuvattu tietosuojakäytännössämme, jos laki sen sallii ja syy on yhteensopiva siihen tarkoitukseen, johon keräsimme niitä.

Säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden kerättyjen tarkoitusten toteuttamiseksi, myös lakien, kirjanpidon tai raportoinnin vaatimusten täyttämiseksi.

Henkilökohtaisten tietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja herkkyyden, luvattoman käytön tai luovuttamisen aiheuttaman mahdollisen vahingon riskin, mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi ja voimme saavuttaa nämä tavoitteet muilla keinoilla ja sovellettavilla lakivaatimuksilla.

Lain mukaan meidän on säilytettävä perustiedot asiakkaistamme (mukaan lukien yhteystiedot, henkilöllisyys-, talous- ja transaktiotiedot) kuuden vuoden ajan siitä, kun he lakkaavat olemasta asiakkaina verotuksessa. Joissain tapauksissa saatamme anonymisoida henkilökohtaiset tietosi (jotta niitä ei enää voida yhdistää sinuun), jolloin voimme käyttää näitä tietoja toistaiseksi ilman erillistä ilmoitusta sinulle.

Sinun oikeutesi

Eurooppalaiset tietosuojalait antavat sinulle tietyt oikeudet henkilökohtaisiin tietoihisi. Voit pyytää meitä toteuttamaan seuraavat toimenpiteet hallussamme oleviin henkilökohtaisiin tietoihisi:

  • Jättäytyä pois. Lopeta suoramarkkinointiviestinnän lähettäminen sinulle. Voit edelleen vastaanottaa palveluihin liittyviä ja muita kuin markkinointiviestejä.
  • Pääsy. Tarjoa sinulle tietoja henkilökohtaisten tietojen käsittelystämme ja antaa sinulle pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi.
  • Oikeista. Päivittää tai korjaa henkilökohtaisten tietojen epätarkkuudet.
  • Poistaa. Poista henkilökohtaiset tietosi.
  • Siirtää. Siirrä koneella luettava kopio henkilökohtaisista tiedoistasi sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle.
  • Vastustaa. Vastusta sitä, että olemme riippuvaisia ​​laillisista eduistamme perustana henkilötietojesi käsittelylle, joka vaikuttaa oikeutesi.

Voit lähettää nämä pyynnöt sähköpostitse osoitteeseen team (at) habinator.com. Saatamme pyytää sinulta tiettyjä tietoja auttaaksemme meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja käsittelemään pyyntösi. Sovellettava laki voi edellyttää tai antaa meille mahdollisuuden hylätä pyyntösi. Jos hylkäämme pyyntösi, kerromme sinulle miksi, jollei se johdu muista oikeudellisista rajoituksista. Jos haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käytöstä tai vastauksestasi henkilökohtaisia ​​tietoja koskeviin pyyntöihisi, voit ottaa meihin yhteyttä tietosuojakäytäntömme mukaisesti tai lähettää valituksen lainkäyttövaltasi tietosuojavaltuutetulle.

Tiedoista vastaavat henkilöt

TIP Solution on henkilötietojesi hallinnoija eurooppalaista tietosuojalainsäädäntöä varten. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa info (at) tipsolutions.fi.

Rajat ylittävä tiedonsiirto

Aina kun siirrämme henkilökohtaisia tietojasi ETA:n ulkopuolelle oleviin maihin (esim. CDN-palvelun käyttöä varten), joiden Euroopan komissio ei katsota tarjoavan riittävää henkilötietojen suojaa, siirto perustuu yhteen tunnustettuihin suojatoimiin Euroopan komission tarjoamaan riittävän suojan henkilötiedoille, jos EU: n tietosuojalainsäädäntö sitä edellyttää.

Jos sinulla on kysyttävää näistä ehdoista tai haluat tehdä valituksia tai vaatimuksia palveluista, ota meihin yhteyttä.

Versio 1.1 / 6.8.2020