Habinator valittiin pahaiden digitaalisten terveys-valmennus appien joukkoon

Habinator Terveysvalmentaja valittiin yhdeksi parhaista saatavilla olevista valmentajasovelluksista terveyden edistämiseksi. Missiomme on tulla käyttäytymisen muutosalustaksi, jonka avulla ihmiset voivat muuttaa tapojaan ja saavuttaa optimaalisen suorituskyvyn. Pelkästään Habinator-sovelluksen on osoittanut motivoivan käyttäjiä luomaan terveellisiä tapoja, ja seuraava askel on avata etävalmennusalusta terveys- ja hyvinvointivalmentajille. Valmentajan kanssa yhdessä työskentelevät ihmiset saavat kaikki sovelluksen hyödyt ja lisäksi valmentajan ammattitaidot.

Aiemmin meitä kehuttiin Apple Hunter- podcastissa, jossa testataan erilaisia sovelluksia Applen kaupasta. Arvostelussa otettiin huomioon Välitavoitteet, jotka auttavat käyttäjiä asteittain etenemään kohti tavoitteitaan ja lopulta saavuttamaan maalinsa. Digitaalinen valmennusalusta antaa valmentajille mahdollisuuden luoda oma "tavoitepohjien kirjasto", jossa he voivat määrittää tavoitteita valmennettavilleen ja lisätä harjoituksia toistettaviksi välitavoitteiksi. Nämä kaksi ominaisuutta yhdessä antavat valmentajille mahdollisuuden luoda valmennusohjelmansa kerran ja tarjota pakettia kaikille asiakkailleen.

Paras terveysvalmennus -sovellus etävalmennukseen

Jatkamme sekä Terveysvalmentaja sovelluksen, että digitaalisen valmennusalustan kehittämistä, mitkä yhdessä tuottavat edistyksellisimmän käyttäytymisen muutosalustan. Valmennusalusta on tällä hetkellä maksuton kaikille terveysvalmentajille. Voit seurata kehitystilannetta ja pyytää päästä mukaan testausohjelmaamme.

Alusta perustuu myös elämäntapalääketieteen ja positiivisen psykologian prinsiippeihin. Se tulee olemaan valmentajien ja terveydenhuollon ammattilaisten käytettävissä, jotka laativat asiakkailleen toteutettavan suunnitelman elämäntapamuutoksiin ja jälkihoitosuunnitelman. Henkilökohtaisen suunnitelman luominen ja edistymisen seuraaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Viimeksi päivitetty Ma, 12 Jou, 2022